Inscripció

Inscripció

  • Totes les persones que vulguin participar a la Marxa del Parc tot gaudint dels seus avantatges i serveis s’hi han d’inscriure formalment.
  • Abans de començar la tramitació de la inscripció és MOLT IMPORTANT haver decidit en quin grup us voleu inscriure. El grup A fa el recorregut en sentit horari, amb un nivell de dificultat standard. El grup B realitza la marxa en sentit antihorari, amb un nivell de dificultat superior.
  • La inscripció és individual, no hi ha inscripció per equips.
  • Per formalitzar la inscripció i poder prendre part a la marxa cada participant ha de presentar la llicència federativa en la modalitat corresponent o justificant de tenir una assegurança privada. En cas de no tenir-ne, n’haurà de tramitar una de temporal. L’organització pot canalitzar aquesta tramitació.
  • L’edat de les persones participants no pot ser inferior als 14 anys. Les persones menors de 18 anys han d’anar acompanyats dels responsables o bé dur una autorització si van acompanyades de persones que no en són els tutors legals.
  • La inscripció dóna dret al mapa-guia de la Marxa, el carnet per segellar als punts de control i una funda estanca per al mapa.

A totes les i els participants que mostrin el carnet totalment segellat se’ls lliurarà una samarreta commemorativa de la Marxa.


INSCRIPCIONS A:

feec-logo-lletres-706507

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.